Rectoria de Santa Quitèria (El Paratge)
(Vilanova del Vallès - Vallès Oriental)

Vilanova del Vallès - Rectoria de Santa Quitèria. Postal antiga

Vilanova del Vallès - Rectoria de Santa Quitèria (El Paratge)

Vilanova del Vallès - Rectoria de Santa Quitèria (El Paratge) (Foto: Albert Esteves, 2022)

Vilanova del Vallès - Rectoria de Santa Quitèria

Vilanova del Vallès - Rectoria de Santa Quitèria (Foto: Frederic Bordas -Arxiu Centre Excursionista de Catalunya-, 1907)

Vilanova del Vallès - Rectoria de Santa Quitèria (Foto: Francesc Blasi -Arxiu Centre Excursionista de Catalunya-, 1929)

Situació Camí de Santa Quitèria. Al costat de l'església
Adossada a l'església de Santa Quitèria o de Sant Esteve hi ha una masia del segle XVIII, on devia viure el rector. Consta de planta baixa, pis i golfes i té un cos lateral sobresortit amb una galeria de dos pisos, d'arcs de mig punt. A la llinda d'una de les finestres hi ha un escut i la data de 1702. Actualment, la casa, coneguda com el Paratge, està habilitada per a la celebració de casaments i tota la façana està coberta de plantes enfiladisses.