Hotel Hampton by Hilton
(L'Hospitalet de Llobregat | Gran Via Sud - Gornal - Pedrosa - Barcelonès)

L'Hospitalet de Llobregat - Hampton by Hilton (Foto: Albert Esteves, 2022)

TipusHotels i hostals
AutorLuís Alonso / Sergi Balaguer
Situació Ciències, 70-72
L'edifici disposa de 12 plantes sobre rasant i dues plantes soterrani, sobre una base quadrada de 28 x 28 metres aproximadament. Les dues primeres plantes, amb una dimensió més reduïda, es reculen i permeten suavitzar la trobada del volum amb el sòl. La façana s'ha resolt amb un mur cortina, amb una modulació de muntants i travessers de proporcions molt verticals que potencien l'alçada de l'edifici i milloren la seva integració amb els edificis del seu entorn tots força més alts. El vidre gris fosc forma el pla de tancament sobre el qual se superposa la trama de perfils blancs. Es va inaugurar l'any 2021.