Farmàcia Costa Codina
(Barcelona | Sant Antoni - Barcelonès)

Barcelona - Farmàcia Costa Codina

Barcelona - Farmàcia Costa Codina (Foto: Sergi Suárez, 2022)

TipusEstabliment comercial
Situació Gran Via de les Corts Catalanes, 566
Farmàcia fundada l'any 1906 per Francisco de Paula Calleja, les inicials del qual figuren en una llinda interior. L'any 1923 va ser adquirida per Artur Carulla Ambrós. Va ser ell qui, anys després, va fer la reforma exterior, amb aplacat de pedra, que li va donar el seu aspecte actual, d'estil art déco. A partir de 1945 va tenir nombrosos propietaris fins que, l'any 2011, va ser adquirida per Josep Costa Codina. És remarcable el treball d'ebenisteria del mobiliari interior. Esment a part mereix la pintura del sostre, que representa una farmàcia d'inicis del segle XIX amb personatges vestits a la moda de l'època.