Comissaria Les Corts- Mossos d'Esquadra
(Barcelona | Les Corts - Barcelonès)

Barcelona - Comissaria Les Corts

Barcelona - Comissaria Les Corts (Foto: Anna Corcoll, 2022)

AutorJosep Benedito Rovira / Agustí Mateos Duch
Situació Travessera de les Corts, 319
De 2005. Aquesta comissaria i diverses altres de Barcelona, impulsades per l'aleshores consellera d'Interior Montserrat Tura, volien constituir-se en edificis més o menys amables i singulars, que enriquissin l'entorn urbà, no subjectes a un disseny genèric -amb elements prefabricats i els colors vermell i blau com a marca- com les sorgides anteriorment a Catalunya. Així doncs, es van encarregar a arquitectes de prestigi. Aquesta de les Corts és, pel seu caràcter central, una de les més grans, amb dos paral·lelepípedes vidrats units per un pati de llums.