Antic col·legi de la Divina Pastora
(Piera - Anoia)

Piera - Col·legi de la Divina Pastora (Foto: Albert Esteves, 2022)

Piera - Col·legi de la Divina Pastora (Foto: Albert Esteves, 2008)

EstilRomanticisme
Situació Doctor Carles, 28
Casal entre mitgeres, de planta baixa i dos pisos, amb pati posterior. Té una façana totalment simètrica, amb dos grans portals d'arc de mig punt a la planta baixa, balcó corregut al primer pis i balcons individuals al segon. Es caracteritza per les quatre falses pilastres que emmarquen els eixos de les obertures, capçades amb capitells corintis i amb l'interior esgrafiat.

L'edifici va acollir durant uns anys, després de la guerra civil, el Col·legi de la Divina Pastora. Les monges havien arribat a Piera l'any 1883 i es van instal·lar inicialment en un edifici de nova planta a la plaça del Sant Crist.