Església de la Mare de Déu dels Àngels. Retaule Major
(Llívia - Cerdanya)

Llívia - Església. Retaule major

Llívia - Església. Retaule major (Foto: Albert Esteves, 2022)

Llívia - Església. Retaule major antic, destruït

Llívia - Església. Retaule major antic, destruït (Foto: Francesc Blasi -Arxiu fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, 1934)

Situació Interior de l'església
L'actual retaule barroc de l'església de Llívia és de procedència castellana, concretament de Logronyo, instal·lat després de la guerra civil donat que el retaule original va ser cremat, com tants d'altres, l'any 1936. Era una obra d'inicis del segle XVIII, feta pels germans Josep i Pau Sunyer i Raurell. El retaule actual, dedicat a la Verge, amb escenes del Nou Testament, és de l'any 1750.