Casa Andreu Febrer
(Vic | Nucli antic - Osona)

Vic - Casa Andreu Febrer

Vic - Casa Andreu Febrer (Foto: Albert Esteves, 2022)

Situació Sant Miquel dels Sants, 1 / Ciutat, 1
Edifici en cantonada que palesa intervencions de diferents èpoques. Consta de planta baixa i tres pisos i té portals adovellats a les dues façanes, tots dos retallats per ampliar l'obertura. A la cantonera podem observar carreus de mida gran, ben escairats, que també fan visible el canvi de període. Les finestres són rectangulars, emmarcades amb pedra amb les llindes esmotxades i decorades amb un floró.

En aquesta casa hi va néixer, entre 1375 i 1380, Andreu Febrer, poeta de tradició trobadoresca que, el 1429, va traduir la Divina Comèdia de Dant.