Escultura Arbre dels desitjos
(Vic | Nucli antic - Osona)

Vic - Escultura Arbre dels Desitjos

Vic - Escultura Arbre dels Desitjos (Foto: Albert Esteves, 2022)

Situació Plaça Pompeu Fabra
Escultura feta l'any 2020, ubicada inicialment a la plaça del Pes per substituir l'Olivera de la Pau, una olivera natural sorgida en la protesta per la guerra. Aquesta és feta de ferro forjat amb fulles de pell. Té 3 m d’alçada i uns 1.200 kg de pes, i està situada sobre una plataforma quadrada de 2x2 m, on hi ha serigrafiada la paraula pauen 14 idiomes, representatius de les principals cultures de la ciutat. L'any 2021 va ser traslladada a la plaça Pompeu Fabra.

En l’elaboració de l’Arbre dels Desitjos hi van participar quatre tallers del carrer de la Riera: Forja Osona (escultura de ferro), Kiwe (disseny gràfic i estampació), Mave Joies (disseny) i Nquart (elaboració de les fulles de pell).