Casa al carrer Manlleu, 23
(Vic | Eixample - Osona)

Vic - Manlleu, 23

Vic - Manlleu, 23

Vic - Manlleu, 23

Situació Manlleu, 23
Segons el Catàleg de Béns Protegits de Vic, aquest edifici prové de l'annexió de dues parcel·les d'època medieval, amb estructures de parets de càrrega i coberta de teula a dues aigües. La composició de la façana manté encara vestigis de les dues finques originals, tot i les intervencions realitzades amb el temps, la darrera de les quals ha alterat substancialment la planta baixa i ha eliminat els balcons del primer pis. De la façana cal destacar les finestres triforades del pis superior, les llindes mixtilínies i floró a l'esmotxadura dels pisos, i també l'acabat interior del voladís, amb ceràmica modernista.