Casa Vilarrúbia
(Vic | Eixample - Osona)

Vic - Casa Vilarrúbia

Vic - Casa Vilarrúbia (Foto: Albert Esteves, 2022)

Vic - Edifici a la Rambla del Passeig, 61

Vic - Edifici a la Rambla del Passeig, 61 (Foto: Albert Esteves, 2022)

Vic - Casa Vilarrúbia (Foto: (Amador Álvarez - Llicència “Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International” (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/deed.en), 2012)

EstilRomanticisme
Situació Santa Joaquima Vedruna, 2
Edifici construït a mitjan segle XIX amb el cos principal abocat al carrer de Santa Maria de Vedruna i un cos lateral més baix, que fa cantonada amb la rambla de Santa Teresa, que fa de terrassa del pis principal. Això dona lloc a una doble galeria neogòtica que deixa entreveure les pintures romàntiques al fresc que decoren les parets. Cal esmentar també la barana de terracota de la terrassa, decorada amb baixos relleus.