Mural Alfredo
(Barcelona | El Parc i la Llacuna del Poblenou - Barcelonès)

Situació Badajoz, 171 (Disseny Hub)
Element
desaparegut
Element desaparegut
La Fundació Arrels va tenir la iniciativa de donar protagonisme a les persones que menys en tenen, els sense sostre, gent anònima que viu al carrer i que, en el millor dels casos, sol passar inadvertida. El projecte, denominat Visibles consta de tretze murals, repartits per la ciutat, obra de l'artista Teo Vázquez, en cadascun dels quals una persona sense sostre es fa visible a través d'una fotografia adherida al mur amb la tècnica del “paste up”. Aquesta en concret està situada a la porta del moll del Disseny Hub i el seu protagonista és l'Alfredo, que va dormir molts anys al voltant de la plaça de les Glòries.