Mural Vida
(Molins de Rei - Baix Llobregat)

Molins de Rei - Mural Vida (Foto: Albert Esteves, 2022)

TipusPintura mural urbana (grafit)
AutorConny Cortínez (Connor)
Situació Molí / Pg. del Terraplè
Mural realitzat l'any 2022 per Conny Cortínez, de nom artístic Connor, dins de la campanya Grans Lovers, impulsada per la Creu Roja, un projecte per motivar i mobilitzar al voluntariat jove per dur a terme programes destinats a la gent gran. Hi ha col·laborat també l'artista molinenc Allan Halley.

El jove que representa a un voluntari de la Creu Roja és el prestigiós muralista Dase (Marc Álvarez), que va ser el mestre de Conny quan efectuava els seus estudis de disseny. Al seu costat apareix Joan Ganduxé, un veí del carrer Carril molt popular al poble peer la seva activitat social.