Jardins del Laribal: Estival
(Barcelona | Parc de Montjuïc - Barcelonès)

Barcelona - Montjuïc. Jardins de Laribal. <i>Estival</i>

Barcelona - Montjuïc. Jardins de Laribal. Estival (Foto: Jordiferrer, 2013)

AutorJaume Otero Camps
Situació Montjuïc. Jardins de Laribal
Un cop enllestits els jardins de Laribal, es van voler incorporar algunes escultures per acabar d'embellir-lo de cara a l'Exposició Universal de 1929. Una d'elles, que havia de presidir la font principal, va ser encarregada a Jaume Otero, que la va enllestir l'any 1928.

Jaume Otero Camps (Maó, 1888 - Barcelona, 1945) va ser deixeble de Manuel Fuxà a la Llotja i és d'un dels exponents més destacats del noucentisme classicista català, en l'àmbit de l'escultura. En aquesta obra, tanmateix, s'allunya del seu estil habitual per aproximar-se clarament a l'art déco.