Can Volart
(Parets del Vallès - Vallès Oriental)

Parets del Vallès - Can Volart

Parets del Vallès - Can Volart (Foto: Albert Esteves, 2022)

Situació Autovia c-17 / Can Gurri
Gran casal residencial aïllat construït l'any 1874 per la família Biscamps, que va adquirir una part de les terres de Can Cot. L'any 1926 va ser adquirit per la família Volart, antics masovers de Can Gurri. Es coneix també amb el nom de Can Pepet. Antigament, els masovers ocupaven la planta baixa i els amos, el pis principal.

L'edifici té un cos principal de planta quadrada amb una torratxa central que dona llum a l'escala, cobert amb teulada a quatre aigües. Al costat de llevant hi ha un cos adossat, de planta baixa i pis, que fa de terrassa del pis superior.