Llar d'Infants la Linera (Casa Cuna)
(Parets del Vallès - Vallès Oriental)

Parets del Vallès - Llar d'infants la Linera. Postal antiga

TipusEdifici escolar
AutorLluís Castellón
Situació Ponent, 2-4
Llar d'infants construïda l'any 1947 per la fàbrica tèxtil La Linera per als fills de les treballadores de la mateixa empresa, situada ben a prop, activa fins a l'any 1967. Es denominava "Casa Cuna" i va ser construïda pels germans Lloveras, mentre que la fusteria va anar a càrrec d’Eduard Manau. L’any 1988, els terrenys i l'edifici van ser cedits a l’Ajuntament de Parets i, poc després, un cop reformada i rehabilitada, es va inaugurar de nou. És un edifici aïllat format per tres cossos disposats simètricament, el central de dos pisos i els laterals d'una sola planta. En la remodelació de 1989 s'hi va instal·lar una escultura de Frederic Marès dedicada a la maternitat.