Cases dels treballadors de la Linera
(Parets del Vallès - Vallès Oriental)

Parets del Vallès - Cases dels treballadors de la Linera. Carrer Antoni Feliu

Parets del Vallès - Cases dels treballadors de la Linera. Carrer Antoni Feliu (Foto: Albert Esteves, 2022)

Situació Antoni Feliu
L'empresa tèxtil Industria La Linera, que funcionava com una autèntica colònia tot i trobar-se en un entorn urbà, va arribar a construir més d'un centenar d'habitatges per als treballadors, entre els 1876 i 1950. Les primeres es van construir al carrer Vapor, l'actual carrer d'Antoni Feliu, i després als carrers Sant Josep, Santa Irene i Sant Antoni. Són cases entre mitgeres, de planta baixa i pis, amb eixida a la part del darrere.