Casa Josep Clavell
(Cardedeu - Vallès Oriental)

Cardedeu - Casa Clavell

Cardedeu - Casa Clavell (Foto: Albert Esteves, 2022)

Cardedeu - Casa Clavell (Amadalvarez 2007

Cardedeu - Casa Clavell (Amadalvarez 2007 (Foto: Amadalvarez - Llicència “Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International” (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/deed.en), 2007)

AutorManuel Joaquim Raspall Mayol
Situació Plaça de l'Església, 9
Casa reformada l'any 1908 per Manuel J. Raspall per encàrrec de Josep Clavell i Bot, reformada l'any 1933. És un edifici entre mitgeres, de planta baixa i dos pisos, amb la façana simètrica i ornamentació plenament modernista. Són elements característics els ressalts de maó vist, el perfilat de les obertures i els detalls de ceràmica del coronament escalonat. La façana posterior aboca a un jardí interior. La planta baixa ha estat modificada.