Mural El Gegants Pubills i La Vella
(Vic | Nucli antic - Osona)

Vic - Mural El Gegants Pubills i La Vella (Foto: Graciel·la Vidal, 2022)

TipusPintura mural urbana (grafit)
AutorNando Blanes (Miles Élah)
Situació Pont
Situat entre el carrer del Pont i la plaça Gaudí. El projecte, encàrrec de la Colla de Geganters i Grallers del carrer de la Riera, substitueix un mural del 2011 que ja estava molt degradat. Amb el seu estil personal, Miles Élah presenta els dos gegants del carrer de la Riera de Vic, creats també el 2011: en Llucià i la Mercè. Ell és el popular Estudiant de Vic, i ella és una pubilla de la plana vigatana. Conformen la parella dels gegants pubills de la ciutat.

Completa el mural part de l'escut de la ciutat i la cara del cap de llúpia de "La Vella", que té una escultura dedicada a la mateixa plaça.