Casa Reynés
(Cardedeu - Vallès Oriental)

Cardedeu - Casa Reynés

Cardedeu - Casa Reynés (Foto: Albert Esteves, 2022)

AutorJosep Graner Prat
Situació Av. Rei en Jaume, 4
Edifici situat al costat de l'estació, fruit de la reforma feta l'any 1899 de dues cases més antigues, del 1866, Va ser promoguda per Raimon Reynés, estiuejant barceloní, germà de l'escultor Josep Reynés i del pintor Antoni Reynés. Va ser projectada per Josep Graner Prat. Originalment, era una casa de planta rectangular, de planta baixa i dos pisos. La decoració és austera i només la composició classicista de les balconeres del pis principal li confereixen un aire senyorial. Modernament, s'ha fet una remunta que ha alterat substancialment l'aspecte original.