Villa Paquita
(Cardedeu - Vallès Oriental)

Cardedeu - Villa Paquita

Cardedeu - Villa Paquita (Foto: Enric, 2020)

Cardedeu - Villa Paquita (Foto: Albert Esteves, 2022)

Situació Av. Rei en Jaume, 114
Casa aïllada amb jardí construïda per la família Torón Bayer l'any 1919, Va ser la residència d'estiueig de la família fins a l'any 1990, quan va ser adquirida per l'Ajuntament i restaurada. És un edifici inspirat en l'arquitectura popular del segle XVIII. Consta de semisoterrani, planta baixa i pis, cobert amb teulada a dues aigües. La façana és simètrica, amb la porta accessible a través d'una escalinata doble. Sota la porta, hi ha una font. Les quatre façanes estan decorades amb esgrafiats en blanc sobre l'estucat grogós.

En un angle de la tanca exterior hi ha un petit edifici de planta quadrada, amb teulada a quatre aigües.