Casa Carbonell
(Cardedeu - Vallès Oriental)

Cardedeu - Casa Carbonell, abans de la rehabilitació

Cardedeu - Casa Carbonell, abans de la rehabilitació (Foto: Ajuntament de Cardedeu)

AutorManuel Joaquim Raspall Mayol
Situació Av. Àngel Guimerà, 40
Edifici projectat per Manuel J. Raspall l'any 1932 per a Joan Carbonell Saboya, però que no es va acabar. La part superior es va mantenir tapiada fins fa pocs anys, com es pot veure a la foto dels anys noranta que adjuntem. És una casa de planta baixa, pis i golfa amb coberta de teula a dues aigües amb el carener paral·lel a la façana del carrer. Té una façana lateral que dona al pati. L'acabat és de maçoneria vista amb sòcol de paredat i trams de maó vist a les cantoneres, el coronament i les impostes i al voltant de les obertures, ressaltades aquestes amb rajoles de ceràmica.