Escultura Vessants
(Cardedeu - Vallès Oriental)

Cardedeu - Escultura <i>Vessants</i>

Cardedeu - Escultura Vessants (Foto: Albert Esteves, 2022)

AutorGlòria Ortega Arimany, Luà Aligué
Situació Rotonda crtra. de Dosrius / Isaac Albèniz
Obra de l'any 2013 situada la rotonda d’entrada a Cardedeu per la carretera de Dosrius. Es va inaugurar a finals de 2014. Va ser dissenyada per l'artista Glòria Ortega (Manlleu, 1954), amb la col·laboració del seu fill, Luà Aligué, que es va encarregar de la part tècnica. En paraules de l'artista, "l'obra vol significar la força i la unitat dels pobles veïns i que és el llindar entre el Corredor i el Montseny. Quatre barres gruixudes de ferro corbades envolten un perfil d’una carena i representen la força de les dues muntanyes. És una de les entrades de Cardedeu i volia que això es reflectís en l’escultura".