Edifici Auditorium
(Vic | Eixample - Osona)

Vic - Edifici Auditorium (Foto: Graciel·la Vidal, 2022)

Vic - Edifici Auditorium (Foto: Graciel·la Vidal, 2011)

AutorPascual - Ausió Arquitectes
Situació Molí d'en Saborit, 2
De 2006-11. És un gran projecte dels arquitectes Joan Pascual i Ramon Ausió, que comprèn un edifici d'oficines i un altre d'habitatges, amb un espai de pas enmig.

La torre es compon de planta baixa i vuit plantes pis. Des d'un punt de vista frontal, sembla un edifici estrictament rectangular. La planta dibuixa, però, dues formes tronco piramidals encastades, lleument desencaixades, fet que dota el conjunt de cert dinamisme que trenca la monotonia de les façanes, de xapa d'alumini i vidre.

L'edifici més baix, d'obra vista, inclou cent habitatges en diversos blocs continus que envolten el perímetre del solar, deixant un gran espai lliure al centre, al qual s'accedeix per un pas lateral.