Casa Josep M. Domínguez
(Cardedeu - Vallès Oriental)

Cardedeu - Àngel Guimerà, 215 (Foto: Enric, 2020)

Cardedeu - Àngel Guimerà, 215 (Foto: Albert Esteves, 2022)

AutorJosep M. Ros Vila
Situació Àngel Guimerà, 215
Casa d'estiueig aïllada construïda l'any 1949 als terrenys on hi havia hagut el mas Diumer i el seu celler. Quan aquest va ser abandonat els terrenys van ser adquirits per Adolf Agustí i parcel·lats per construir-hi xalets. Aquest en concret va ser encarregat per Josep M. Domínguez. És una casa d'aire senyorial, d'un estil classicista molt habitual a la dècada dels quaranta denominada a vegades noucentisme de postguerra. Té un cos central de planta i pis, amb teulada a quatre aigües i porxo semicircular, i dos cossos annexos d'una sola planta amb sengles tribunes.