Casa Francesc Granés
(Cardedeu - Vallès Oriental)

Cardedeu - Casa Francesc Granés

Cardedeu - Casa Francesc Granés (Foto: Albert Esteves, 2022)

Cardedeu - Casa Francesc Granés. Façana posterior

Cardedeu - Casa Francesc Granés. Façana posterior (Foto: Ajuntament de Cardedeu, Inventari del Patrimoni)

AutorManuel Joaquim Raspall Mayol
Situació Sant Miquel, 7 / Girona
Casa construïda per a habitatge del majordom de l'Alqueria Cloelia, propietat de Francesc Granés i Mercè Espinach. Es va acabar l'any 1910 i va ser projectada per Manuel J. Raspall. Té façanes a dos carrers, la principal abocada al carrer Sant Miquel i la posterior al carrer Girona, on hi ha un petit pati. Destaca la composició dels buits, d'arc rebaixat, perfilats amb filades de maó vist, igual que la imposta, a mitja façana. El sòcol de paredat és molt característic en els edificis de Raspall.