Can Batlle-Torrent
(Cardedeu - Vallès Oriental)

Cardedeu - Can Batlle-Torrent

Cardedeu - Can Batlle-Torrent (Foto: Albert Esteves, 2022)

Cardedeu - Can Batlle

Cardedeu - Can Batlle (Foto: Lluís Bonet Garí -Arxiu fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, anys vint)

Cardedeu - Can Batlle (Foto: Antoni Gallardo -Arxiu fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, 1936)

Situació Gran Via Tomàs Balvey, 29
És una de les masies més antigues de la vila, situada en un antic encreuament de camins. El cognom Torrent apareix documentat al fogatge de 1497. Per la tipologia de les finestres, la casa devia ser reconstruïda o reformada al segle XVI i ampliada i modificada al XVIII. És un edifici de planta rectangular, de planta baixa i pis, amb teulades a dues aigües. El portal és adovellat, de mig punt, i les finestres lobulades, d'arc conopial. Davant de la casa hi ha un antic pou.