Can Ribes
(Cardedeu - Vallès Oriental)

Cardedeu - Can Ribes

Cardedeu - Can Ribes (Foto: Zulemilla, 2020)

Cardedeu - Can Ribes. Detall finestra conopial

Cardedeu - Can Ribes (Foto: Josep Estorch - Arxiu fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, 1932)

Cardedeu - Can Ribes (Foto: Antoni Gallardo -Arxiu Centre Excursionista de Catalunya-, 1936)

Situació Camí de Can Ribes
Masia de dimensions considerables, situada a l'extrem sud del municipi, a tocar de l'autopista. La façana principal presenta un portal de mig punt amb grans dovelles i tres finestres d'arc conopial i traceria gòtica, pròpies del segle XVI. Al costat de la porta hi ha una finestra de llinda recta amb la data de 1610. Les golfes, amb obertures de mig punt emmarcades amb maó vist, són fruit d'una remunta moderna, probablement de finals del segle XIX., quan es va convertir en casa d'estiueig. D'aquella època seria també la garita cantonera.