Escola pública de Marata
(Les Franqueses del Vallès - Vallès Oriental)

Les Franqueses del Vallès - Escola pública de Marata

Les Franqueses del Vallès - Escola pública de Marata (Foto: Albert Esteves, 2023)

Les Franqueses del Vallès - Escola pública de Marata (Foto: Amadalvarez - Llicència “Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International” (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/deed.en), 2007)

Les Franqueses del Vallès - Escola pública de Marata (Foto: Carme Comas, -calaix.gencat.cat-, 1986)

TipusEdifici escolar
AutorManuel Joaquim Raspall Mayol
Situació Marata
Edifici senzill, de planta rectangular i un sòl pis, construït l'any 1932 seguint el projecte de l'arquitecte Manuel J. Raspall. L'estil és el característic en la seva l'obra dels anys trenta, amb trets molt personals com el sòcol de paredat o els detalls de maó vist envoltant les finestres, perfilant el coronament o en una imposta que recorre tot el perímetre de l'edifici. Davant de la porta hi ha un porxo amb coberta de teules sostinguda per dos pilars.