Mosaic del carrer Muntaner
(Barcelona | Esquerra Baixa de l'Eixample - Barcelonès)

Barcelona - Mosaic del carrer Muntaner (Foto: Albert Esteves, 2023)

TipusElement singular
AutorRoger Capron
Situació Muntaner, 35
Paviment de vorera situat davant d'una antiga botiga de ceràmica i elements sanitaris (León Escribano), el nom de la qual es pot llegir per partida doble, en un sentit i en l'altre del carrer. A més del nom hi ha dues figures de formes picassianes, una cara humana i un toro. Va ser realitzat pel ceramista francès Roger Capron, l'any 1980.

Roger Capron (Vincennes 1922 - 2006) va ser un dels principals ceramistes francesos dels anys cinquanta i va decorar molts edificis, especialment al sud de França, entre ells l'estació marítima de Canes o el teatre de Nimes. Es va relacionar amb Picasso, la influència del qual es fa evident en aquesta obra.