Rectoria
(L'Ametlla del Vallès - Vallès Oriental)

L'Ametlla del Vallès - Rectoria. Llinda datada

L'Ametlla del Vallès - Rectoria. Llinda datada (Foto: Albert Esteves, 2023)

L'Ametlla del Vallès - Rectoria. Llinda datada i inscrita amb el nom del rector Santmartí

Situació Sant Nicolau, 2
Situada a a la part del darrera de l'església, una finestra datada l'any 1671 ens dóna idea de l'època en què es va construir, poc abans de la reconstrucció del temple parroquial. En una altra llinda hi ha el nom del rector Joan Santmartí, promotor d'ambdós edificis. És un casal de planta baixa i golfes, amb una planta molt allargada. Les obertures estan emmarcades amb carreus de pedra picada. La porta està protegida amb un porxo, afegit en les obres de reconstrucció de la postguerra, l'any 1953. Durant uns anys, en aquest edifici s'ubicaven les escoles.