Aqüeducte de la font de Ca l'Arenys
(L'Ametlla del Vallès - Vallès Oriental)

L'Ametlla del Vallès - Aqüeducte de ca l'Arenys

L'Ametlla del Vallès - Aqüeducte de ca l'Arenys (Foto: Amadalvarez - Llicència “Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International” (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/deed.en), 2021)

TipusPonts i aqüeductes
Situació Enric Borràs / Ca l'Arenys
Aqüeducte que salva el torrent de ca l'Arenys per conduir l'aigua d'una mina fins a les basses, on ara hi ha les piscines. Consta de 4 arcs, els dos més grans sobre el torrent i dos de petits laterals, amb un tallamar molt gastat. Actualment, l'aigua corre a través d'un tub de morter, però antigament ho feia a través d'un rec a cel obert. La construcció, del segle XX, està feta amb pedra lligada amb morter de calç mentre que els arcs són fets amb maons a plec de llibre.