Masia de les Fonts (Cal Muntadas)
(Pontils - Conca de Barberà)

Pontils - Masia de les Fonts

Pontils - Masia de les Fonts (Foto: Valentí Pons, 2023)

Situació Ctra. TV-2012. Km 1
Masia situada prop de la capella de les Fonts, camí de Sant Magí de la Brufaganya. Pocs anys després de la desamortització de Mendizábal, de l'any 1835, les terres de Sant Magí de la Brufaganya van ser adquirides per Bernat Muntadas i Campeny, membre de la il·lustre família fundadora de l’Espanya Industrial, al barri de Sants. La casa va ser construïda cap a mitjan segle XIX substituint una construcció més antiga, documentada des del segle XVIII. Es caracteritza per una airosa torre, com un campanar, situada a la part de l darrera de l'edifici.