Mantequería Lasierra
(Barcelona | Esquerra Mitja de l'Eixample - Barcelonès)

Barcelona - Mantequería Lasierra (Foto: Anna Corcoll, 2022)

Barcelona - Mantequería Lasierra (Foto: Albert Esteves, 2023)

TipusEstabliment comercial
Situació Rosselló, 160
El primer "colmado" que es va instal·lar en aquest local data de l'any 1900, just acabada d'enllestir l'edificació de la casa. Va ser fundat per Josep Canela i es deia "La Nueva Maravilla". L'any 1953 va ser adquirit per Ramon Lasierra Jariod, gerent d'una xarcuteria del barri, del qual ha anat passant a les següents generacions. Es conserva tota l'estructura exterior de fusta, amb el rètol pintat sobre vidre. Les làmines publicitàries, tot i que no són les originals, mantenen l'harmonia amb el disseny antic. A l'interior es conserven les prestatgeries i calaixeres, de fusta pintada.