Convent de les Monges
(Aiguafreda - Vallès Oriental)

Aiguafreda - Convent de les Missioneres de la Sagrada Família de Natzaret

Aiguafreda - Convent de les Missioneres de la Sagrada Família de Natzaret (Foto: Albert Esteves, 2023)

Situació Major, 27
El convent de les Missioneres de la Sagrada Família de Natzaret va ser fundat pel pare Josep Manyanet l'any 1894. L'edifici, centrat per la capella, és de dimensions notables. Consta de planta baixa i dos pisos, teulada a dues aigües, i està acabat amb maçoneria vista. Compta amb una torratxa, difícil d'observar des del carrer. Els elements ornamentals, guardapols de perfils diversos, arcuacions a la cornisa, tenen caràcter historicista.