Hostal de la Polla
(Aiguafreda - Vallès Oriental)

Aiguafreda - Hostal de la Polla

Aiguafreda - Hostal de la Polla (Foto: Albert Esteves, 2023)

Aiguafreda - Hostal de la Polla (Foto: Antoni Gallardo -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, 1931)

TipusHotels i hostals
Situació Crtra. de Ribes, 120
És un antic hostal construït als peus de l'antic camí ral que anava de Vic a Barcelona. Consta d'un cos principal, de planta baixa i dos pisos, amb teulada a dues aigües. A la planta baixa, feta amb maçoneria de pedra sense treballar, es veuen dues obertures -una d'elles tapiada- de maó vist. Perpendicular a aquest cos hi ha un volum perpendicular, enretirat, amb un gran portal a la planta baixa, apte per a l'entrada de carruatges, i una galeria de quatre arcades al seu damunt. Al costat d'aquest cos hi ha una altra construcció tota ella acabada amb paredat de pedra. A la llinda d'una porta hi ha inscrita la data de 1817.