Escola antiga
(Sant Esteve Sesrovires - Baix Llobregat)

Sant Esteve Sesrovires - Escola (Foto: Albert Esteves, 2006)

TipusEdifici escolar
AutorJosep Alemany Juvé
Situació Dr. Pau Costas, 51
Després d'alguns projectes descartats, finalment es presenta un projecte definitiu d'escola, signat per l'arquitecte Josep Alemany, l'any 1934. Es van inaugurar l'any següent, sent alcalde Pere Poch i van ser construïdes en uns solars adquirits a Pere Torres Capdevila i a Jacint Canals i Nubiola. Tenia una planta soterrada dedicada a magatzem i una planta baixa amb dues aules, una per a nens i l'altra per a nenes. La façana principal presenta un porxo sostingut per tres columnes, amb un capcer centrat per un gran mosaic de rajoles de cartabó verdes i blanques.