Torre Montserrat
(Llinars del Vallès - Vallès Oriental)

Llinars del Vallès - Torre Montserrat

Llinars del Vallès - Torre Montserrat (Foto: Albert Esteves, 2023)

Llinars del Vallès - Torre Montserrat. Postal antiga

Situació Montserrat Cullell, 12
Edifici vinculat originalment a la família de l'alcalde Montserrat Cullell i Coll (Llinars del Vallès, 1867 – 1937), a qui es va dedicar el carrer on està situada la casa. És una torre aïllada, envoltada de jardí, de planta quadrangular, amb torres als extrems i una gran torratxa-mirador amb un cimbori octogonal. En una façana lateral hi ha una tribuna poligonal, mentre la façana d’entrada presenta una tribuna quadrangular a l’esquerra, mentre la porta d’accés se situa a la dreta damunt d’una graonada i una plataforma que fa de sòcol a tot l’edifici. Els acabats combinen l'estucat llis amb l'obra vista.