Escultura Socle des formes
(Sant Cugat del Vallès - Vallès Occidental)

Sant Cugat del Vallès - Escultura <i>Socle des formes</i>

Sant Cugat del Vallès - Escultura Socle des formes (Foto: Albert Esteves, 2023)

AutorSalvador Juanpere Huguet
Situació Plaça de l'Om
Obra de l'any 2012, donada a Sant Cugat per la Fundació Vila Casas.. El seu autor, Salvador Juanpere Huguet (Vilaplana, 1953), té una obra de caràcter conceptual caracteritzada per la ironia i les referències metalingüístiques. Aquesta peça en concret és definida per l'artista com "un homenatge a les persones corn Antoni Vila Casas, ja que és una peanya conceptual que fa referència als col·leccionistes com ell que fan de suport a l’art ". És un cub d'acer on es barregen formes geomètriques i lingots de bronze, origen de totes les escultures fetes en aquest material. Està basada en una obra de l’artista italià Piero Manzoni anomenada Socle du Monde .