Edifici de la Rambla, 84
(Barcelona | La Rambla - Barcelonès)

Barcelona - Rambla, 84

Barcelona - Rambla, 84 (Foto: Albert Esteves, 2015)

Barcelona - Rambla, 84 (Foto: Albert Esteves, 2007)

Situació Rambla, 84
Edifici entre mitgeres que consta d'un cos central flanquejat per dos cossos laterals on sobresurten les tribunes poligonals que formen dos eixos longitudinals a cada extrem de la façana. L'acabat del cos central és d'estuc imitant carreus, amb un fris esculpit de tema floral a l'altura del forjat del pis més alt. El coronament a base de capcers lligats amb barana de ferro és típicament modernista. L'obra original, de la qual conserva en bona part la planta baixa i l'entresol, és de l'any 1786, promoguda per Ramon Torres. La reforma que li ha donat l'aspecte actual pot datar-se al voltant de 1915.