Pintures Jordi
(Barcelona | Esquerra Mitja de l'Eixample - Barcelonès)

Barcelona - Pintures Jordi

Barcelona - Pintures Jordi (Foto: Anna Corcoll, 2022)

TipusEstabliment comercial
Situació Aribau, 88
Botiga inaugurada l'any 1923 ja aleshores dedicada a la venda de "pintures perfumeria, drogues i comestibles". Llavors es deia Anònima Martorell-Vidal-Quadras. L'any 1928 va ser adquirida per Jaume Capdevila i Joan Jordi Ferrer, que formen la societat Capdevila i Jordi, S.L. i que ja tenien una botiga a Sants. L'any 1947 la societat passa a ser només Droguerías Jordi i, el 1972, passa a mans del fill, Joan Jordi Cortés. El 1985 tanca la botiga de Sants i trasllada a la d'Aribau un taulell i dos plafons de vidre pintat del rètol de façana.

De l'exterior, destaquen els aparadors de fusta i la porta, reculada, amb targes de vidre i quarterons. De l'interior, les prestatgeries, els taulells i els elements procedents de la botiga de Sants.