Casa Vehils Vidal
(Barcelona | Santa Anna - Barcelonès)

Barcelona - Casa Vehils Vidal (Portal de l'Àngel, 34) (Foto: Albert Esteves, 2007)

EstilArt Decó
AutorAgustí Domingo Verdaguer (reforma)
Situació Portal de l'Àngel, 32-34
Edifici del 1936 amb marcada influència de l'art déco en la composició de la façana. El disseny juga amb el volum poligonal de les galeries laterals dels dos primers pisos i les formes corbes dels balcons de l'eix central i la cantonada. És interessant el disseny geomètric de les baranes.

Va ser ampliat i reformat per l'arquitecte Agustí Domingo, titulat l'any 1906 i mort l'any 1954 i és un dels pocs exemples barcelonins que es poden associar a l'estil déco, de fet una amalgama d'estils, que va gaudir de gran popularitat a Europa i als EUA als anys vint i trenta.