Església de Sant Francesc. Sepulcre d'Enric Vallès
(Vilafranca del Penedès | Vila - Alt Penedès)

Vilafranca del Penedès - Església de Sant Francesc. Sepulcre d'Enric Vallès

Vilafranca del Penedès - Església de Sant Francesc. Sepulcre d'Enric Vallès (Foto: Albert Esteves, 2024)

AutorManuel Fuxà Leal
Situació Interior de l'església de Sant Francesc
Enric Vallès i Soler d'Aragonès (Vilafranca del Penedès, 1835 - 1889) va ser un important diplomàtic de la Restauració, ambaixador a diversos països. Va morir a Xile, on va rebre funerals d'estat. La seva monumental sepultura és a l'interior de la capella de la Mare de Déu de la Llet, a l'església de Sant Francesc, on hi ha altres sepulcres de la família Vallès. L'estàtua jacent és obra de l'escultor Manuel Fuxà, de l'any 1891.