Edifici Deutsche Bank (Sant Cugat Green)
(Sant Cugat del Vallès - Vallès Occidental)

Sant Cugat del Vallès - Edifici Deutsche Bank (Sant Cugat Green)

Sant Cugat del Vallès - Edifici Deutsche Bank (Sant Cugat Green) (Foto: Valentí Pons, 2024)

AutorEnric Henry Marco
Situació Av. Generalitat, 167
Obra de l'any 1993, és un gran edifici -més de 27.000 m²-, conformat per dos cossos ben diferenciats en planta. Un és prismàtic rectangular i l'altre circular, en decreixement en espiral ascensional per la part frontal. Exteriorment, es mostren unificats per la pell blanc-i-blava del mur cortina, amb pisos en vidre separats per faixes metàl·liques.

A part dels visibles, compta amb tres pisos més, soterrats. Quant a les oficines, se situen a la part més externa de l'edifici, al voltant d'un gran espai central diàfan amb escales, il·luminat zenitalment. Dues peces verticals, transparents, de serveis, sobresurten a banda i banda del conjunt.