Casino de Tiana - Sala Albéniz
(Tiana - Maresme)

Tiana - Casal

TipusAteneus i centres socials
AutorRamon M. Riudor Capella
Situació Isaac Albéniz, 8-10
L'Avinguda Isaac Albéniz es va obrir el 1910. Poc després es va constituir l'entitat Casino de Tiana i, el 1911, es van iniciar les obres de casal, segons projecte de Ramon M. Riudor. Posteriorment es va ampliar amb un cos annex. La façana principal és presidida per un plafó esculpit de gust modernista que enllaça amb el finestral geminat del cos central. Aquest és flanquejat amb pilastres estriades, lligades amb un fris floral. Similar composició es repeteix a la façana lateral. Als anys vuitanta la Sala Albéniz va ser rehabilitada pels arquitectes Jaume Carné, Valeri Mas i Pasqual Mas.