Can Boquet
(Alella - Maresme)

Alella - Can Boquet

Alella - Can Boquet (Foto: Albert Esteves, 2007)

Alella - Can Boquet

Alella - Can Boquet

Alella - Can Boquet (Foto: Anònim -Arxiu Fotogràfic Centre Excursionista de Catalunya-, inicis segle XX)

Situació Camí de Can Boquet
Antic mas que durant els segle XV al XVII va ser propietat de la família Fontanils. A mitjan segle XVIII va passar, per matrimoni, a la família Boquet. Segons Bonet Garí, la planta té tres cossos paral·lels a la façana principal. El tram central té un arc de pedra a cada planta, recolzat sobre capitells esculpits. El cos posterior és el celler, i ocupa tota l'amplada de la casa. A la façana del darrera hi ha adossada una torre. La coberta de la casa és a dues aigües.La façana principal té portal adovellat de punt rodó. Al seu damunt hi ha una finestra coronella gòtica, amb festejador a l'interior, flanquejada per dues finestres lobulades més petites. El cos lateral és un afegit modern.