Antic edifici de La Caixa
(Esparreguera - Baix Llobregat)

Esparreguera  - Antic edifici del la Caixa

Esparreguera - Antic edifici del la Caixa (Foto: Albert Esteves, 2020)

Esparreguera - Antic edifici del la Caixa (Foto: Albert Esteves, 2006)

Situació Dels Arbres, 38A
Al carrer dels Arbres, un dels espais més senyorials d'Esparreguera, cal fer esment de l'antic edifici de "la Caixa", els baixos de la qual han estat convertits en sala d'exposicions. Els dos pisos superiors mantenen, tanmateix, l'aspecte original, d'un modernisme popular molt equilibrat. En destaca la tribuna poligonal amb un balcó al seu damunt amb relleus florals. Totes les obertures tenen els angles arrodonits i decoració esgrafiada sobre la llinda. L'acabat del parament és d'estuc imitant carreus. El coronament de la façana descriu un frontó de línies corbes.