Can Modolell
(Sant Just Desvern - Baix Llobregat)

Sant Just Desvern - Finestra Can Modolell, finestra renaixentista (Foto: Albert Esteves, 2016)

Sant Just Desvern - Finestra Can Modolell, finestra renaixentista (Foto: Albert Esteves, 2006)

AutorMiquel Madorell Rius
Situació Rambla Modolell, 3
La família Modolell està documentada a Sant Just des de l'any 1510. Sembla que inicialment ocupaven la masia de Can Campreciós o Can Modolell de la Plaça. Quan es va construir el Camí Reial, l'any 1765, es va alçar l'actual edifici. El seu aspecte actual es deu, però, a una reforma efectuada entre 1902 i 1904, quan es refà tota la façana posterior i es construeix la torre rectangular i la capella annexa.

A la part baixa d'una façana lateral hi ha una finestra renaixentista, del segle XVI, que pertany a una edificació anterior i que es degué aprofitar en la construcció del nou edifici.