Antiga botiga Marnet
(Barcelona | Ferran - Escudellers - Barcelonès)

Barcelona - Botiga Ferran, 7. Interior (Foto: Albert Esteves, 2019)

TipusEstabliment comercial
AutorRamon Llardent
Situació Ferran, 7
L'actual cerveseria irlandesa del carrer Ferran, 7 manté en gran part la decoració modernista de la primera botiga establerta en aquest local cap a la fi del segle XIX i que era propietat d'un comerciant francès de nom Marnet. Cap al 1910 Miquel Regàs hi va obrir una xarcuteria, activa fins a l'any 1922. Posteriorment, va ser una botiga d'objectes de regal denominada Wolf, propietat del senyor Veciana. Des de 1999 acull una cerveseria d'aire irlandès de nom Molly's Fair City.

De la decoració exterior cal destacar-ne el treball de fusteria i, especialment, el forjat sinuós de la barana del balcó, flanquejada per dos panells de formes corbes sota els quals hi ha el rètol de la botiga. A l'interior es conserva part del mobiliari original.