Edifici del carrer Sant Carles, 7
(Barcelona | Sant Miquel del Port - L'Escullera - Barcelonès)

Barcelona - Sant Carles, 7 (Foto: Albert Esteves, 2010)

Barcelona - Sant Carles, 7 (Foto: Albert Esteves, 2015)

Barcelona - Sant Carles, 7 (Foto: Albert Esteves, 2017)

Situació Carrer de Sant Carles, 7
Edifici construït a l'entorn de l'any 1900 que dóna als carrers Sant Carles, Sant Miquel i Pescadors. La composició de les façanes és força original, amb barreja d'elements molt diversos. La planta baixa es diferencia pel seu acabat, de pedra. El primer pis té balcons correguts amb la particularitat de tenir, a la façana principal, algunes obertures simulades. En aquesta mateixa façana, el segon pis té un balcó central trilobat i, al pis superior, un balconet semicircular flanquejat per dues fornícules amb gerros. L'acabat del parament d'aquesta planta presenta esgrafiats geomètrics.