Antigues Escoles del Districte
(Barcelona | Pedró - Barcelonès)

Barcelona - Antigues Escoles del Districte VI

Barcelona - Antigues Escoles del Districte VI (Foto: Albert Esteves, 2019)

Barcelona - Antigues Escoles del Districte VI (Foto: Albert Esteves, 2007)

Situació Carme, 101-109
Conjunt d'habitatges obrers edificats a començament del segle XIX, promoguts probablement per alguna de les fàbriques existents a l'època en aquesta zona. Són d'estructura senzilla, de planta baixa i dos pisos. Al primer pis s'obre un balcó individual amb la llosana de pedra. Les plantes baixes han sofert alteracions amb l'obertura de comerços.

A partir de 1906 va ser habilitat com a escola de pàrvuls i ensenyament primari i va implantar tècniques pedagògiques molt modernes. Ha estat restaurat modernament com a seu del serveis socials del Raval.